Ontmoeting

Verslag

Een verslagje van ploegkapitein ad interim Ivo:

Merchtem kwam met een behoorlijk vertimmerde ploeg af, enkel Sophie Sarré (een ex-B1 dame) was aanwezig, samen met 3 invallers, met wisselende kwaliteit. Wim Seghers (B2), een oude bekende voor onze club, en nog steeds actief in de liga, was meegekomen. Marc Van Holsbeeck (C2) en Sabine Moerenhout, een D die gelukkig met veren wilde spelen! :)

De dubbels waren allebei kantje boordje. Davy en ik hadden wat pech in de eerste set, maar we voelden dat het er in zat. Een thriller in de 2de set en een relatief vlotte 3de set later hadden we het eerste punt te pakken. Bij de dames was het al even spannend, eerste set gewonnen, maar daarna was het heel nipt, in 3 sets met verlengingen gewonnen!

De enkels dan: eerst begonnen Davy en ik. Mijn tegenstander mag eigenlijk geen enkel spelen, en speelde tegen het einde van de 2de set ook niet meer mee, vrij vlotte winst dus. Davy leek te gaan stunten, want hij haalde z'n 2de set binnen. Maar Wim herpakte zich in de 3de set waardoor ze hun eerste punt van de avond binnen haalden. Sien werd ondertussen overpowered door Sophie. Die mepte goed door, en speelde over het hele terrein, zodat Sien geen kans kreeg. Sabine weerde zich dapper tegen Maria (véél inzet!) maar was technisch niet sterk genoeg, en dus stond het 4-2 na de enkels. Nog één punt nodig voor de volle pot!

In de eerste mix van Davy en Maria tegen Wim en Sophie leek het al direct goed te gaan. Eerste gewonnen, en tweede set goed voor! Maar Wim en Sophie vochten terug en het werd een derde set. Daarin bleken ze toch te sterk (en weer enorm gefocust op winst) waardoor ze een punt pakten. Gelukkig mochten Sien en ik ondertussen tegen Marc en Sabine aan de slag. Sabine was een beetje overdonderd door het tempo, en maakte daardoor veel fouten. Marc kon het niet rechttrekken, en het gevolg was logische winst voor ons.

5-3 dus en 2 broodnodige puntjes als we dit seizoen onze kansen voor behoud willen overeind houden!

Log in om een uitwisselingsformulier te maken...