Ontmoeting

Verslag

we moesten er lang op wachten, maar onze tegenstanders zijn er toch tegen half drie doorgekomen. wij waren al een uur aanwezig en opgewarmd en hongerig op de tegenstand !
Stefaan en ik hebben verdomd sterk gespeeld tegen Philippe Deleu en Bruyns righard... een B1 en C1... een rechtse en een averechtse speler... snelle harde match, waar meteen enkele zwakke punten van de tegenstand bloot kwamen te liggen en waar we gretig gebruik van gemaakt hebben ! 21 - 10 en 21 16... bij deze nog even men partner in crime bedanken aan steffi destoop ! snelle harde match, helemaal wat men stijl is ! en verdomd héél weinig fouten..
de tweede dubbel mocht ik vertoeven met men getuige... Joost Buskruit, het duurde even om in de match te komen, maar we hebben gevochten op karakter tegen een sterke Bjorn Spruyt en diezelfde Bruyns righard die met zijn averechtse poot het ons toch heel moeilijk gemaakt heeft. eerste set echt gestolen, met 22-20 tweede set gewoon gewonnen door ( JAJA ) rustig te blijven en Mr Righard Bruyns zich laten te ergeren aan de véél te trage shuttle's van Carlton... ( vraagt zich af waar die 78 speed shuttle's liggen... ) de tegenpartij smeet met racket en brulde het uit ( we hebben dus gebruik gemaakt van deze trage shuttle's en voluit te kunnen spelen.

De Derde dubbel, was lambik ( ook wel eens wellens genaamd ) met anaconda Sebastiaan waumans.. hebben er verdomd een héél spannende dubbel van gemaakt... sterk spel tegen Philippe Deleu en Brons Thijs... de standen van 22-24, 21-19 en 19 21... zeggen voldoende, het was verdomd een spannende match, waar de shuttle aan de verkeerde kant van het net viel... waar het parket kromp bij onze shuttle's... en waar dilbeek dus van wist te profiteren...
de vierde dubbel kwam sebbe en coiske op het plein, hongerig en met killermodus... twee knallers maakte hun naam waar, 21-15 en 21- 14 tegen een Brons thijs en caeyers Philippe !

3-1 de dubbels uit komen... sterk, maar er zat meer in. Jurgen pilli, lambik, wellens had ik nog shot onder zen gat gegeven, hij moest me nog een gewonnen match !! maar eerst onze eerste man, Buskruit Joost... tegen een ervaren B1 speler.. Bjorn ( ik lust geen ) Spruyt... beide stonden fysiek even sterk... gebruik makend van aanvallende klier en beter dropspel.. snakkend naar adem.. een thriller tot en met, dieflijk gestolen, maar gewonnen... 14-21 22 20 en 21 -15.... Bjorn kon niet zo goed tegen die tweede gestolen set.. en begon zich in derde set te frustreren en was fysiek een beetje meer kapot als Joost ! ( PRACHT PRESTATIE )

HE 2... Steffi tegen een Bruyns Righard... een stevige grote linkerhandse enkel speler.. een echte Dyson... een stofzuiger zonder zak.. blijf gaan zonder kracht te verliezen.. drie setjes... welk stofzuiger verliest deze match... testaankoop beslite..
22-20... 14 - 21 en .... pffff jammer maar toch... 14 - 21 sterk staaltje van hoe een enkel eruit mocht zien !

ondertussen was bakkeljauw francois bezig tegen een sterke Philippe Deleu... gekreun en gepuf in deze drie setter ( weeral... ) 21 - 18 15 - 21 en 21 - 11... ben blij dat onze cois terug is !!! en blessure vrij blijft spelen. hij onderschat zichzelf nog maar de kapitein ziet de kwaliteiten en stelt hem met véél plezier op en hij bijt zich vast in zijn match en maakt het de tegenstander zo moeilijk... ---> over stofzuigers gesproken :-D

en ja de laatste enkel, Jurgen, lambik, wellens, Pilli.... hij was me nog een gewonnen match schuldig ( door de verloren dubbel... ) hij speelde tegen een Caeyers Philippe, een echte enkel speler... maar jurgen werkte met zijn gekapte ballen, aanvallende kliers en vreselijke over het net rollende dropjes ( typisch.. ) hij maakte er gedaan in met twee setjes met 21 15 en 21-14... en bewees zijn trouwheid aan de ploeg en zo wonnen we met 6-2 tegen toch een heel sterk Dilbeek, waar we eerlijk gezegd toch wel wat 'schrik' van hadden maar we met onze sterkste opstelling moesten opkomen en daardoor onze beste vriend Ivo thuis lieten ( met 7 man spelen in een ploeg heeft ook het nadeel dat je soms mensen moet teleurstellen en dan moet keuzes maken... ) maar ik wil hierbij ook Ivo openbaar bedanken voor ook deze beslissing te aanvaarden... nogmaals dank ! Ivo Boeykes !!

een héél héél héél trotse kapitein , die niet rap een verslagje schrijft, maar toch nog even nageniet met een duveltje in de zetel en blij de resultaten heeft ingevuld !

Log in om een uitwisselingsformulier te maken...