Clubtoernooi 2014

Reeds volgende week zondag 4 mei gaat onze clubdag door. INSCHRIJVEN kan nog tot en met maandag 28/04/2014.

De formule blijft dezelfde zoals de voorbije jaren: iedereen is welkom, overdag een tornooi (ca. 9u30 – 16u30) en ‘s avonds de barbecue die start rond 18u30.

Voor het tornooi maken we vier grote teams die het tegen elkaar opnemen in korte, vriendschappelijke wedstrijdjes dubbel- en gemengd dubbelspel. We leggen er graag de klemtoon op dat dit clubtornooi bedoeld is voor alle leden: jeugdspelers, recreanten en competitiespelers. Op deze manier willen we alle leden samenbrengen, over de grenzen van de spelerscategorieën heen. De wedstrijdjes zullen doorgaan in de sporthal van Kessel-Lo (Stadionlaan 4). De jeugdspelers komen vanaf de namiddag in actie.

Afsluiten doen we 's avonds met een heuse barbecue in de cafetaria van het sportcomplex waarop ook niet-badmintonnende familieleden en vrienden uiteraard welkom zijn.

Iedereen die wil deelnemen, kan inschrijven voor het clubtornooi (overdag) en/of de BBQ ('s avonds) bij Gert, via e-mail op tornooi@dijlevallei.be tot en met maandag 28 april 2014.

De prijzen voor de barbecue zijn:
• Vlees: 15€
• Vis: 17€
• Kinderportie: 8€ (voor kinderen tot 12 jaar)