Jeugd

Overzicht events jeugd

Bij deze het overzicht van de komende activiteiten voor de jeugd:
- Zondag 6/5 Clubdag Blauwput
- Zondag 13/5 Clubtornooi Dijlevallei
- Woensdag 16/5 Vriendjesdag (minibad)
- Zaterdag 26/5 Familietornooi
- Zaterdag 30/6 - 6/7 Stage aan zee

Dijevallei start met multimove voor kinderen vanaf 5 jaar

Dijlevallei start dit jaar officieel op zaterdag 9 september met multimove, voor kinderen vanaf 5 jaar. Misschien hebben jullie een zoontje, dochtertje, broertje of zusjes, neefje, nichtje, vriendje, ... die dit wel zou willen doen. Kijk hier voor meer informatie, contacteer ons via email op jeugd@dijlevallei.be of kom eens kijken op een woensdag of zaterdag.

Ouder-speler tornooi 2016

Na een jaar vol badmintonplezier kijken we na op een geslaagd badmintonjaar. Om het seizoen af te sluiten organiseerden we voor het derde seizoen op rij het ouder-spelertornooi waar de spelers aan hun ouders kunnen tonen wat ze het voorbije jaar hebben bijgeleerd. Zij aan zij gaan ze het samen opnemen tegen alle andere ouders en spelers van de club. Net als de voorbije jaren was er een grote opkomst en was iedereen gedreven om de wisselbeker mee naar huis te nemen.

PK Jeugd-Veteranen 2015

Op 3 en 4 mei 2015 vond in Tienen het Provinciaal Kampioenschap Jeugd-Senioren en rolstoelbadminton plaats. Onze club werd vertegenwoordigt door jeugdspelers Cedric De Leeuw, Ward Peeters, Thomas Jaques, Lander De jong, Arne Jonckheere Luca Vandeput en Kira Destoop. Bij de veteranen waren Frank Vansina, Benny Boeykens, Ivo Boeykens en Stefaan Destoop onze afgevaardigden.

Bij de jeugd was het al snel duidelijk dat we goede prestaties gingen neerzetten:

Sinterklaas was weer in het land

Sinterklaas was weer in het land
en had veel lekkers in zijn hand.

Hij kwam naar de sporthal voor jullie allemaal te zien
Want jullie scoorden allemaal een tien op tien.

De piet die hij bij had was heel klein
maar deze vond jullie allemaal heel fijn.

Nu is hij weer naar zijn kasteel
Maar volgend jaar komt hij weer en dat zegt al veel!

VVBBC-cup Blauwput 2014

Dinsdag 11 november waren stond Dijlevallei weer voltallig aanwezig in het Sportcomplex van Kessel-lo. Ditmaal op het programma: VVBBC-cup georganiseerd door Blauwput VZW. Als een van de jongsten van heel het toernooi, kwam Miro Destoop af en toe heel goed uit de hoek en wist hij zelfs twee wedstrijden te winnen. In de JD U13 wisten Senne Jonckheere en Lander Dejong het de twee uiteindelijke finalisten erg moeilijk te maken. Op een haar na verloren ze de pracht van een match en werden ze tweede van hun poule.

Jeugdtornooi Baluwput

Zaterdag 8 november vond het jeugdtoernooi van Blauwput plaats in de sporthal van Kessel-lo. Aangezien dat onze thuisbasis is, waren er heel wat jeugdspelers van Dijlevallei aanwezig. Alweer bewees Kira Destoop haar talent met een gouden medaille in het dubbel met Kamille Tielemans. In enkel eindigde ze net derde na 5 fantastische matchen, waarbij ze zelfs tegen de winnares won. Ook Dario Vuylsteke en Sam Eerdekens grepen naar het brons in JD U13. Sam deed daar nog een schepje bovenop: in enkel speelde hij de halve finale!

VVBBC-cup Hoeilaart 2014

Het eerste tornooi van de befaamde VVBBC-cup was weer aangebroken. Hoeilaart is net zoals elk jaar the place to be! Het is een eerste test voor onze helden om zich te bewijzen. Na een korte periode van trainingen is het nu aan hen om zich te amuseren en er vol voor te gaan.

VVBBC-cup Keerbergen 2014

Na lang mogen uit te slapen omdat er geen -9 en -11 deelnamen aan het toernooi van Keerbergen konden we met volle moed eraan beginnen. 


Bij de -13 waren Lander en Senne er direct ingevlogen met prachtige wedstrijden tot gevolg. Elke wedstrijd gingen ze vechtend tegemoet met een paar knappe wedstrijden in het dubbel als resultaat. Spijtig werden ze daar nipt verslagen tegen de uiteindelijke finalisten. Arthur was ook aanwezig bij de dubbels, na een paar sterke wedstrijden met een speler van een andere club kwamen ze net tekort in om de halve finale te bereiken! Spijtig.

Thomas Jaques wint HE-15 op Jeugdtornooi Halle

Op zaterdag 26 april 2014 vond het Jeugdtornooi van Halle plaats. Thomas Jaques was onze enigste vertegenwoordiger van onze club, maar wat een indruk heeft hij daar achter gelaten!

Zonder setverlies haalde hij makkelijk de finale van de HE-15. In deze finale moest hij voor het eerst een set prijsgeven, maar dit hield hem niet tegen. Hij won de laatste 2 sets vrij vlot met 21-18 en 21-12 en zo schreef hij ook het tornooi op zijn naam.

Proficiat Thomas!