Jeugd

Start trainingen op 2 september

Het nieuw sportseizoen komt eraan. Op zaterdag 2 september beginnen we met de jeugdtrainingen. De volwassenen (en dus ook de junioren competitief 1) starten al op 23 augustus met de trainingen op woensdagavond 20u-22u.

Speeluren zomer jeugd

Samenvatting van de speelmomenten voor de jeugd (sporthal Kessel-Lo):

1) Woensdagavond van 18u tot 20u, begeleiding aanwezig

2) Zaterdagmorgen van 10u tot 13u i.s.m. Blauwput, begeleiding aanwezig

3) Maandagavond 19u tot 23u en vrijdagavond 19u tot 21u samen met volwassenen

Pauze trainingen tijdens verlengde paasvakantie

Vanwege de stijgende Corona besmettingen en de sluitingen van de scholen houden ook wij een adempauze in de jeugdtrainingen. Woensdag 31/3 wordt de laatste training gehouden en de buitentrainingen worden uitgesteld. Er is ook geen mogelijkheid tot vrij spel voorzien.

De jeugdtrainingen starten terug vanaf zaterdag 17 april.

Binnen- en buitentrainingen

Sinds januari geven we terug badmintontrainingen aan de -12 jarigen (geboortedatum tem 2008). Na een proefproject zijn we nu ook definitief gestart met buitentrainingen voor de 13 tot 18 jarigen (geboortedatum 2007 tem 2002). De buitentrainingen gaan door in het Heuvelhofpark in Heverlee en bestaan uit een combinatie van airbadminton, spikeball, frisbee en vortex gooien met de nadruk op plezier maken. De deelnemende kinderen mogen geen andere activiteit gekozen hebben en zich houden aan de corona regels. De juiste planning staat ook door het weer nog niet volledig vast.

Geen heropstart badmintontrainingen in 2020

Dijlevallei heeft beslist om de jeugdtrainingen voor -13 jarigen niet meer te hervatten in 2020. (voor alle andere leeftijdsgroepen geldt het laatste ministeriële besluit van de federale regering van 27 november 2020).