updates

Byebye facebook wall

Het zat er al eventjes aan te komen, maar nu is het zover. De Facebook Wall die het mogelijk maakte om als niet Facebook gebruiker de nieuwsberichten te volgen werkt niet meer. De firma die dit mogelijk maakte is ermee gestopt omdat Facebook het letterlijk onmogelijk maakte om dit te realiseren. Wat ook meespeelt is dat onze Facebook pagina een "Group page" is, en daardoor kan ook een "Social page plugin" niet gebruikt worden. Voorlopig is deze feature dus van de site verwijderd. Onze excuses voor het ongemak.

Website in nieuwe layout

De website is in deze badminton-luwe periode verveld naar een nieuwe layout! Er is heel wat veranderd, met als doel om nog helderder met iedereen te kunnen communiceren.

Website heeft wat platgelegen...

De website is de laatste tijd stevig aangevallen door hackers waardoor het mailsysteem een tijd is uitgevallen, en de site ook enkele keren is afgesloten. We hebben ons best gedaan om alles terug in orde te krijgen en de hinder te beperken. Het kan zijn dat dit in de komende tijd nog zal voorvallen, omdat we merken dat de pogingen nog steeds aanhouden. U mag de webmaster steeds contacteren indien u vreemde zaken opmerkt. Mail hiervoor naar webmaster@dijlevallei.be. Alvast bedankt!

Website heeft wat problemen...

Onze excuses voor het ongemak. De servers worden verplaatst naar een snellere ruimte, maar de site ondervind hierdoor wat problemen. We proberen dit zo spoedig mogelijk op te lossen, we verzekeren één ding: ook al gaat de site plat, u kan blijven badmintonnen!