Wafelverkoop 2013

Na de succesvolle editie van vorig jaar, willen we ook dit jaar onze clubkas spijzen met een nieuwe wafelverkoop!

Vanaf maandag 14/9 worden tijdens de speeldagen verkoopformuliertjes uitgedeeld. Deze zijn te verkrijgen bij Karolien Delcourte en Lies Teuwen (competitiespelers), de verschillende jeugdtrainers en Yve Vuylsteke (recreanten). Wie niet tot bij hen geraakt, vindt als bijlage een digitale versie van de formuliertjes. In de clubkast zijn er ook nog extra exemplaren voorzien. Net als vorig jaar bestaat ons assortiment uit Vanillewafels, chocoladewafels, schilfertruffels en frangipanes.

Deze lekkernijen worden geleverd vanaf maandag 26 oktober. Competitiespelers moeten daarom hun bestellingen, samen met het geld, TEN LAATSTE tegen 12 oktober aan Karolien doorgeven. Jeugdspelers kunnen deze aan een trainer bezorgen, ten laatste op woensdag 14/10 of op zaterdag 17/10. Recreanten kunnen deze meegeven aan Yve en dit ten laatste op donderdag 13/10. Iedereen ten slotte mag nog extra bestellingen via e-mail doorgegeven tot maandag 19/10 (via events@dijlevallei.be).

Voor een gemakkelijke verwerking, noteer al je bestellingen op 1 definitief formulier met de naam + voornaam van de persoon die de wafels komt afhalen. Het gepaste geld steek je met dit formulier in een gesloten enveloppe!

Om het succes van vorig jaar te evenaren of zelfs te overtreffen, hebben we dit jaar weer een prijs voorzien voor de best verkopende jeugdspeler (geboren in 1998 of later) en voor de 2 best verkopende volwassene. Zij winnen elk een badmintonzak van Carlton!

Veel succes met de verkoop! Wij danken jullie voor de medewerking!

Het bestuur