VVBBC-Cup Wespelaar

Maandag 21 april namen een aantal van onze jeugdspelers deel aan de VVBBC-cup te Wespelaar. Ondanks de vele paaseitjes die de dag ervoor gegeten zijn, waren er zeer mooie resultaten.

Bij de -9 stond Thomas klaar om zijn eerste tornooi te spelen. Na de opwarming had hij er heel veel zin in. Hij heeft mooie matchen gespeeld met een mooie 3de plaats.

Bij de -11 was Niels onze enige speler. Voor hem was het ook zijn eerste tornooi. Hij speelde tactisch zeer sterk maar door de kracht en grootte van de andere spelers kwam hij net dat tikkeltje tekort om zijn wedstrijden te winnen.

Toen Niels zijn dubbelspeler niet komen opdagen was hebben ze Thomas en Niels samen laten dubbelen. In hun poule hebben ze legendarische wedstrijden gespeeld. Hun eerste match verloren ze na een zware strijd tegen de uiteindelijke winnaars. Hun 2de wedstrijd in de poule was een kraker. Na 11-5 achter te staan in de derde set zijn ze er nog in geslaagd om met 14-15 te winnen. Goed gedaan zou ik zeggen!

Na de middag was het iets hectischer door de grote opkomst. Bij de -13 stonden Thor, Lander, Senne, An-sofie en Vic aan de aftrap. Ze gingen er allemaal vol voor met zeer mooie wedstrijden. Thor bereikte de kwartfinales in enkel maar ging spijtig genoeg na een goede wedstrijd niet door naar de halve finales.

An-Sofie moest op haar eerste tornooi direct tegen een klepper van formaat spelen. Hier speelde zo goed mogelijk tegen maar spijtig genoeg ging deze match verloren. Daarna heeft ze nog heel goed gevochten, maar het mocht niet zijn.

In dubbel amuseerde An-sofie zich wel, je zag haar voor het eerst op het tornooi met een glimlach op het veld staan en dit deed ons als trainers deugd. Hier heeft ze een zeer mooi parcours afgelegd.

In dubbel wonnen Lander en Thor al hun groepswedstrijden waardoor ze in de halve finale tegen de uiteindelijke winnaars nipt de duimen moesten leggen. Vic en Senne werden in hun poule 2de, na verlies tegen de uiteindelijke finalist. Chapeau voor alle prestaties!

Dan was er nog één groep te gaan. Arne, Erin en Luca waren degene die onze club vertegenwoordigde in de -15. In enkel hebben we paar mooie wedstrijden gezien maar mocht het spijtig genoeg niet zijn.

Erin haalde in dubbel nog de 2de plaats na een paar mooie wedstrijden met haar gelegenheidspartner uit de -13!

Doordat Luca en Arne teveel punten hebben in dubbel mochten ze niet meer aantreden in het dubbel en was er dus alleen nog maar het gemende dubbel voor Luca.

Luca en Erin wonnen na een beetje bijsturing de finale vlot. Deze combinatie kon nog potten breken!

Na een zware dag van meer als 11 uur coachen kunnen we tevreden terug zien naar alle prestaties! 

Bedankt allemaal voor jullie mooie prestaties!