VVBBC-cup Keerbergen 2014

Na lang mogen uit te slapen omdat er geen -9 en -11 deelnamen aan het toernooi van Keerbergen konden we met volle moed eraan beginnen. 


Bij de -13 waren Lander en Senne er direct ingevlogen met prachtige wedstrijden tot gevolg. Elke wedstrijd gingen ze vechtend tegemoet met een paar knappe wedstrijden in het dubbel als resultaat. Spijtig werden ze daar nipt verslagen tegen de uiteindelijke finalisten. Arthur was ook aanwezig bij de dubbels, na een paar sterke wedstrijden met een speler van een andere club kwamen ze net tekort in om de halve finale te bereiken! Spijtig.

In de enkels verging het hun allemaal goed. Ze wonnen een paar wedstrijden, maar verloren er ook een paar. Lander ging al strijdend ten onder in een echte titanenstrijd met als gevolg 11-10 in de beslissende set!

Bij de -15 waren Lukas, Andries en Ruben degene die op zoek gingen naar de overwinning. Tijdens de dubbels heb ik prachtige wedstrijden gezien. Andries was hier echt in zijn element. Zijn tactisch vernuft was op sommige momenten echt geniaal. Ruben en Lukas, hadden na hun eerste wedstrijd, die ze winnend afgesloten hadden even een dipje wat resulteerde in een paar verliesmatchen tegen sterke tegenstanders.

Lukas zei tegen mij dat hij er zin in had en dat hij een stap verder wou zetten in de goede richting. Het laatste tornooi was de kwartfinale het verdict, dus deze keer gingen we voor de halve finale. Na een paar prachtige matchen kwam hij terecht in de halve finale. Hier kwam hij mede door de stress, het moeilijke spel van de andere en kleine foutjes tekort om een finaleplaats te bereiken. Volgende keer beter en dan gaan we voor de finale!

Proficiat aan alle spelers, ik heb genoten van jullie spel en doorzettingsvermogen! Jullie hebben een glimlach op mijn gezicht getoverd.