VVBBC-cup Hoeilaart 2014

Het eerste tornooi van de befaamde VVBBC-cup was weer aangebroken. Hoeilaart is net zoals elk jaar the place to be! Het is een eerste test voor onze helden om zich te bewijzen. Na een korte periode van trainingen is het nu aan hen om zich te amuseren en er vol voor te gaan.

-11: Ruben en Simen waren ingeschreven om onze club te vertegenwoordigen in hun blauwe t-shirts! Ze waren beide gemotiveerd om een prestatie neer te zetten. Ruben die net overgeheveld was van de -9, waar hij direct een sterke prestatie neerzette wou daar vandaag een vervolg aan breien. Simen, die vorig seizoen een mooi seizoen beleefde wou dan weer bevestigen. Beide hebben een paar sterke matchen gespeeld, met zowel winst als verliesmatchen. Marc was achteraf dan meer dan tevreden over dit tornooi.

-13: Senne en Lander waren onze vertegenwoordigers in de -13. In enkel wisselde ze goede met minder goed wedstrijden af, waardoor ze net tekortschoten om de kwartfinale te halen. In dubbel daarentegen wouden ze revanche pakken voor het niet bereiken van de kwartfinales in enkel. Dit deden ze met verve: Een mooie overwinning om op hun erelijst te schrijven.

-15: Onze grootste groep vertegenwoordigers met zowel Chucheng, Irina, Erin, Lukas als Arne. Hier zijn er prachtige wedstrijden gespeeld en mooie resultaten geboekt met deze resultaten als gevolg:

Erin en Irina: Finalisten DD -15
Arne: Halve finale HE -15
Irina: Halve finale DE -15

Proficiat aan jullie allemaal en ik denk wel dat Marc met een tevreden gevoel terug naar huis vertrokken is.