VVBBC-cup Hoeilaart

-9: Dries Coucke heeft geweldig gespeeld met een paar prachtige winstmatchen. Je zag dat hij ervan genoot want heel de tijd stond hij met een glimlach op het veld.

-11: Na een paar mooie enkelwedstrijden heeft Simen na een prachtige remonte (8-14 achter in eerste set en nog gewonnen met 15-14) de derde plaats op het dubbelspel behaald. En dan te weten dat hij pas sinds mei speelt... Geweldig om hem bezig te zien!

-13: Enkele vaste waarden in de -13 waren meegereisd naar Hoeilaart (Senne, Lander, Vic, ...). Deze hebben zich kranig verweerd tegen het grove geweld van de andere clubs. Het resultaat? Een heel deel winstmatchen en een halve finale in dubbel voor Lander Dejong.

-15: Na een lange tijd wachten legde Irina een prachtig parcours af. Na haar eerste enkelwedstrijd te hebben gewonnen, verloor ze haar 3 volgende matchen nipt. Maar ze heeft echt op een fantastische manier altijd gevochten voor elk punt. In dubbel won Irina nog de gouden medaille aan de zijde van een meisje van Tienen. Arne en Luca speelden echt mooie matchen: kwartfinale in dubbel maar helaas nipt verlies.
Felix, die zijn laatste VVBBC-toernooi speelde, heeft nog maar eens getoond waarom hij 1 van onze toptalentjes is. Met sprekend gemak schoof hij daar iedereen opzij. Op het Dijlevallei-toernooi gaat hij meedoen in enkel, dubbel met zijn broer Gillis en mix met Irina.

Na een lange dag en leuke ceremonie hebben we er toch een geslaagde dag op zitten. Iedereen was heel gemotiveerd en ging er volop voor. Dat zien we graag!