VVBBC-cup Blauwput

Dit weekend konden we in onze eigen zaal toernooi spelen op de vvbbc-ontmoeting van Blauwput. De kans dus voor een aantal van onze spelers om een eerste keer van een toernooitje te proeven: Jasper, Senne Sienaert en Lukas, jullie hebben dat goed gedaan! Hopelijk hebben jullie nu de smaak te pakken en we zien jullie graag terug op de komende toernooien.


Ook onze wat meer ervaren toernooigangers hebben van de dag genoten. En wij als trainers zeker, het is leuk om resultaat van ons werk te zien en om jullie te zien openbloeien.


Daarom aan iedereen: mooi werk, mooie inzet en mooie resultaten!
Toch een paar speciale vermeldingen voor onze winnaars:
Dries Coecke sloeg zich lustig doorheen de enkel -9 met als resultaat een glunderende Dries die de gouden trofee mee naar huis mocht nemen. 
Ook onze -15 deed het sterk. Irina en Erin wonnen glansrijk de meisjes dubbel en zelfs in enkel kwam Irina sterk uit de hoek: een zeer sterke finale tegen een sterke tegenstandster (zilver!). Bij de jongens hadden we ook finalisten in de dubbel. Arne en Luka hebben dat fantastisch gedaan. En uiteindelijk na een lange dag, waren we trots om nog 2 Dijlevallei-winnaars door de micro te horen: goud voor Luca en Erin in de gemengd dubbel -15, proficiat!