Vriendjesdag

Zaterdag 28 september vond onze allereerste activiteit van het seizoen plaats: de vriendjesdag! Al onze spelers van de -9 en de -11 mochten een vriendje meenemen naar de training. Zo konden zij hen een keertje mee laten genieten van hoe leuk badminton wel niet kan zijn. En onze vrienden hadden geluk, want het was niet zomaar een training, maar er stond een heel spel voor hen klaar!

We begonnen met een reis door de sprookjeswereld. In groepjes gingen we op pad. Elk veld was een miniwereld over een bepaald sprookje waar we een badmintonopdracht tot een geslaagd einde moesten brengen. Zo konden we namelijk puzzelstukken van een schatkaart verdienen die ons naar de schat leidde. Maar voor het laatste puzzelstuk moesten we nog even wachten: eerst speelden we nog met z'n allen samen reuze Chinese badminton.
En toen, laatste opdracht geslaagd en laatste puzzelstuk verdiend, vonden we de weg naar de schat... Maar wat de schat was, mag ik jullie helaas niet vertellen. Dat zullen jullie aan één van deelnemers moeten vragen! Naar het schijnt was er ook nog een dief bij betrokken...
Hoe dan ook hebben we de dag heerlijk afgesloten en zijn we blij dat we een aantal nieuwe leden mogen verwelkomen.

WELKOM ALLEMAAL!