Spikeball & kubb tornooi | barbecue

Er is haast niets beter dan een zwoele zomerdag vol vrienden, familie en een goede sfeer! Daarom organiseert badmintonclub De Dijlevallei op zaterdag 18 augustus 2018 een spikeball- en kubbtornooi aan de abdij van Vlierbeek in Leuven (Kessel-Lo). Iedereen zal meerdere wedstrijden spelen en ook met niveauverschillen wordt rekening gehouden.
Ook minder sportieven zijn meer dan welkom om mee te genieten van een stralende zon, een frisse pint en een leuke babbel. Zowel deelnemers als sympathisanten kunnen 's avonds aan tafel schuiven voor een gezellige barbecue.

13.00 | initiaties, speluitleg en opwarming
14.00 | spikeball- en kubbtornooi
19.00 | barbecue
22.00 | good vibes and love

Om organisatorische redenen kies je om deel te nemen aan ofwel het spikeball- ofwel het kubbtornooi. Uiteraard kan er tijdens wachtrondes of na het tornooi naar hartenlust met alles gespeeld worden. Een spikeballteam bestaat uit 2 of 3 personen (er wordt 2 tegen 2 gespeeld). Een kubbteam bestaat uit 2 tot 6 personen. Deelname aan het tornooi kost €8 per team. Gelieve vóór 1 augustus in te schrijven, bovendien maak je in dat geval kans op een gratis drank- en eetbon ter waarde van €10. Later inschrijven kan nog zolang er plaatsen zijn.

Onafhankelijk van het tornooi kan er ingeschreven worden voor de barbecue voor €12 per persoon. Inschrijven voor de barbecue kan tot en met 8 augustus 2018.

Inschrijven via dit formulier
Laat anderen weten of je komt via het facebook evenement

Voor bijkomende vragen kan je terecht bij Nele Verduyn, Dieter Vangheel of events@dijlevallei.be.