Kerstdrink 2013

De nachten lengen, de dagen korten, de diertjes starten hun winterslaap, de eerste sneeuw dwarrelt weldra neer op onze wegen. Iedereen weet wat gaande is: de ijskoningin komt eraan!
Deze romantische en knusse tijd wordt natuurlijk ook gekenmerkt door de feestdagen, met in het bijzonder Kerstmis. Dit heeft ons geïnspireerd tot iets nieuws: ‘De Dijlevallei Kerstdrink’ !

De Kerstdrink is de opvolger van onze tweejaarlijkse fuif. Het doel is om heel de club feestelijk te verenigen - competitiespelers, jeugd en recreanten - en de gelegenheid te bieden om andere clubspelers (nog) beter te leren kennen. We maken van het moment ook gebruik om de winnaars aan te duiden van onze wafelverkoop! Zij zullen naast eeuwige roem en een daverend applaus natuurlijk ook hun prijs krijgen uit handen van het clubbestuur.

Het concept? Iedereen is welkom op zaterdag 14 december om 21u in de ‘Via Via’ in de Parkstraat 146 (Leuven). We werken met een voorinschrijving van 10 euro (ter plaatse te betalen). Daarvoor krijg je een welkomstdrankje en enkele heerlijke tapa's . Nadien kan je zelf bijbestellen van op de uitgebreide drankkaart. Wat de dresscode betreft: kerstmuts wordt ten sterkste aangeraden! Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar jef.colleman@gmail.com.