Kaas- en wijnavond

Dijlevallei nodigt leden, oud-leden, partners, familie, vrienden en vriendinnen uit. Natuurlijk zijn ook de ouders van onze jeugdspelers van harte welkom. Het is een uitgelezen kans om de club in de beste sfeer beter te leren kennen.

Er zal een ruim aanbod kazen zijn die op voorhand gesneden worden. Er worden acht porties kaas per inschrijving voorzien, mooi verdeeld door de kaasmeester. Wat later komen kan dus zonder risico!!
Je kan je ook inschrijven voor een bordje uitgelezen charcuterie. Brood, boter en margarine is er naar believen. Voor de kaas vragen we 10€ per persoon.

Wat betreft het wijndeel slaan we, na tweemaal een begeleide proeverij in groep, weer een andere weg in. Er wordt een witte reeks van vijf en twee rode reeksen van 5 wijnen aangeboden. Deze kan je op eigen tempo proeven. Aan de wijnbar kan je de wijn op eigen tempo per 2 of 3 glazen ophalen.
Om een vlotte organisatie te garanderen vragen we je op voorhand in te schrijven voor rood of wit. Let op: een proefglas is 10 cc, dus vijf proefglazen = een halve liter wijn. De prijs voor één reeks bedraagt 10 €. De witte reeks is opgebouwd rond de Chardonnay druif. Eén rode reeks is opgebouwd rond de cabernet druif, de andere rond de GSM druiven (Grenache, Syrrah, Mouvèdre).

Aan de wijnbar kan je vrijwel alle wijnen uit de proeverij ook bestellen per glas (15 cc). Enkele uitzonderlijke prestige-wijnen zijn enkel per fles te koop. Aan de wijnbar kan je verder terecht voor vragen en toelichting over de wijnen. Het opzet blijft om je de kans te geven verschillende wijnen naast elkaar te proeven en te ontdekken. Wat vind ik lekker, welke prijs wil ik geven aan een fles, zodat je in de toekomst gerichter kan proeven en aankopen.
Ben je geheelonthouder, hoogzwanger of lust je gewoonweg niet graag wijn, kom voor de gezelligheid. Er zal ook water, frisdrank, koffie en thee zijn, alles aan 1€ per glas of tas.

Praktisch
Je kunt inschrijven tot 15 oktober 2012.
Dit kan via het inschrijvingsformulier in de kast of via mail op Gert.Boulliard@telenet.be .
Vermeld altijd alle namen bij een groepsinschrijving.
Vermeld indien je past voor de kaas en gaat voor charcuterie.
Vermeld indien je voor wijnproef gaat en voor welke reeks: ‘wit’ of ‘rood cabernet’ of ‘rood GSM’.
Het verschuldigde bedrag moet je ter plaatse betalen.
Frank en Gert zijn beschikbaar voor alle suggesties en vragen.