ITALIAANSE AVOND 20 OKTOBER 2018

Onze jaarlijkse spaghettidag is stilaan uitgegroeid tot een heuse Italiaanse avond (en middag). Wij nodigen jullie graag uit om op zaterdag 20 oktober 2018 samen te komen genieten van Italiaanse pasta, wijnen en desserts in zaal De Kring in Kessel-Lo. Aarzel niet langer, nodig al uw vrienden, familieleden en ploeggenoten uit en schrijf je als de bliksem in via dit inschrijvingsformulier. Inschrijven is verplicht en kan tot 10 oktober. Hierbij ook meteen een warme oproep om dit inschrijven niet langer uit te stellen dan nodig. De inschrijvingsperiode loopt niet lang, dus je schiet beter meteen in actie.

Komen eten kan tussen 11u30-14u00 en 17u00-21u30.
Er is keuze tussen pasta bolognaise, pesto, vegetarisch, zalm en vongole. Wil je liever van alles een beetje proeven, bestel dan (met minstens 4 personen) een vriendenpakket waarbij een assortiment van dit alles centraal op uw tafel verschijnt.
Van de meeste pasta's kan er ook een lactose- en glutenvrije variant voorzien worden voor een meerkost van €1 per portie. Vermeld dit duidelijk bij uw reservatie.
Iedereen krijgt ook een lekkere Italiaanse amuse voorgeschoteld.

Zoals steeds hebben we ook helpende handen nodig om dit evenement mogelijk te maken. Draag je graag je steentje bij, geef dan een seintje aan Nele Verduyn of via events@dijlevallei.be. Geef aan wanneer je beschikbaar bent en of je een voorkeur hebt voor bepaalde taken. Hulp is welkom op vrijdagavond 18u-23u (groentjes snijden, zaal klaarzetten) en op zaterdagmiddag 11u-15u en zaterdagavond 17u-23u (kassa, bar, opdienen, dessert, afwas, opruim).