Clubtoernooi + Barbecue

Op zondag 10 mei 2015 gaat onze clubdag door.

De formule blijft dezelfde zoals de voorbije jaren: iedereen is welkom, overdag een tornooi (ca. 9u30 – 16u30) en ‘s avonds de barbecue die start rond 18u30. We leggen er graag de klemtoon op dat dit clubtornooi bedoeld is voor alle leden: jeugdspelers, recreanten en competitiespelers. En daarom ook zal dit jaar onze nieuwe recreantenverantwoordelijke, Yve Vuylsteke, de organisatie van het tornooi op zich nemen met de hulp van een paar kenners van het systeem.

Voor het tornooi maken we weerom vier grote teams die het tegen elkaar opnemen in korte, vriendschappelijke wedstrijdjes dubbel- en gemengd dubbel en dit over de grenzen van de spelerscategorieën heen. De wedstrijdjes zullen doorgaan in de sporthal van Kessel-Lo (Stadionlaan 4). De jeugdspelers komen vanaf de namiddag in actie.

Afsluiten doen we 's avonds met een heuse barbecue in de cafetaria van het sportcomplex waarop ook niet-badmintonnende familieleden en vrienden uiteraard welkom zijn.

Iedereen die wil deelnemen, kan inschrijven voor het clubtornooi (overdag) en/of de BBQ ('s avonds) online op onze website via deze link, tot en met vrijdag 1 mei 2015.

De prijzen voor de barbecue zijn:

  • Vlees: 15€
  • Vis: 17€
  • Kinderportie: 8€ (voor kinderen tot 12 jaar)

Hopelijk tot dan!